2008-06-29

Elvis.

Alla fina läsare, har ni försvunnit? Jag vet att inläggen inte varit lika spännande den senaste tiden, men, jag vill ju inte förlora er. Det är inte lika kul att blogga utan kommentarer, den saken är säker.

Finns ni kvar? Vad har ni för er?

Igår letade jag fynd på min gammelmosters och gammelmorfars vind. Helt fantastiskt. Det här är Elvis, min nyfunne vän. Han kommer från femtiotalet och fungerar utmärkt. Jag älskar honom.

8 kommentarer:

Josefin sa...

Hänger väldigt lite framför datorn när det är sommarlov men jag kikar förbi så fort jag sitter här!

Just nu så peppar jag inför Arvikafestivalen - min första festival! Känns underbart.

Philemon Arthur sa...

Den här lilla läsaren har varit borta på festival senaste veckan, men nu ska kommenterandet komma igång igen! Och ett litet boktips till: Gunnar - en rolig berättelse om tråkiga saker av Bob Hansson. Gunnar har fått ett nytt hjärta och märker hur han förändras. Jag älskar konceptet (:

erika sa...

jag är kvar anna! men jag är allmänt kass på kommentarer, ska bättra mig. jag lovar.

snygg elvis, vad hittar du allt underbart?

Åsa sa...

mig blir du inte av med i första taget. men det vet du :)

förresten, på tal om Elvis kan jag tipsa dig om min favoritlåt med Elvis Presley: You've lost that loving feeling.

och just det!
jag har skaffat en till blogg. en ping pongblogg med min kompis Åsa:
http://storvsliten.blogspot.com/

Johanna sa...

Jag är också kvar, passar på att ta det lite lugnt på en av mina få lediga dagar. Just nu sitter jag i min soffa med hunden sovandes brevid mig. Är också dålig på att kommentera, men läser bloggen trots allt!

Ellen sa...

I'm still here, såklart.

helena sa...

Hej Anna! Jag är bara i Jokkmokk och kommer att vara dig trogen från och med min hemkomst, tills jag eller mitt internet dör eller du slutar upp med att blogga - och jag hoppas att det dröjer!
Men jag tror att vi kanske kommit i samma situation och jag undrar lite om andra bloggerskor varit med om samma sak. Nämligen att det blir sommar och därför läser färre? Min ack så trogna läsarström sinar ut, och jag vet att min kvalitet inte varit lika bra som förr men, det kan ju inte vara en slump att flera bloggare drabbas i takt med att utomhustemperaturen stiger? Nåja, ha det så fint!

Anna sa...

Josefin - Åh, du kommer ha det underbart! Den första festivalen är (alltid) den bästa. Och Arvika är ett mycket bra val.

Philemon - Haha, åh, det låter ju helt tokigt bra. Tack för tipset! Hoppas du hade det sjukt bra.

Erika - Fint att se dig här du. :) Ja, den här gången var det min gammelmorfars vind, fantastisk plats för fynd.

Han är helt ursnygg.

Åsa - Åh, fint med tips. Lyssnar på den nu och tycker redan om den! Än har jag mest bara fastnat för suspicious minds, men nu ska jag nog börja lyssna lite mer.

Jaa, äntligen en utan lösenord! Nu ska jag länka er!

Johanna - Det är trevligt att du läser ändå. Hoppas du har ett ytterst fint sommarlov.

Ellen - Wo, bäst! (:

Helena - Jag hoppas det dröjer tills du slutar med. Ja, visst måste det vara så? Det är ju väldigt förståeligt egentligen, bara att man inte tänker på det själv.

Ha det fint!