2008-06-08

Pånytt.

Eftersom bloggen nu ser helt tom och ny ut kanske det är dags för en presentation, eller något liknande.


(Bild tagen härifrån)

Jag heter Anna, är tjugo år och bor utanför Stockholm, fast med största sannolikhet kommer jag dock flytta härifrån till hösten.

Jag är väldigt svag för oliver, människor som dansar galet, att dansa galet, nötter, personer som pratar mycket - oftast de som pratar lite för mycket, hav, gamla kameror, dialekter, citronsorbet och en himla massa mer. Jag har väldigt lätt för att tycka om människor och älskar att träffa nya. Ah. Nu får jag det att verka som att jag inte har några dåliga sidor alls, men det är klart jag har. Jag är till exempel extremt långsint. Om ni vill kalla mig för något så har jag bara ett smeknamn och det är Stalin. Charmerande.

Sådär. Nu vet ni lite mer. Vilka är nu ni? Ni som läser?

puss.

Uppdatering:
Det kanske bara är en som läser? Men nej, det kan inte stämma.

17 kommentarer:

Meet me in Montauk sa...

Amanda, 17 snart 18 och nybliven göteborgare. Dagarna består av dagrdömmar om framtidens stora förälskelser och vad jag skulle göra om jag kunde trolla. Själv är jag svag för böcker och filmer som är underliga, nästan så man inte förstår, eller till och med så att man inte förstår, män med lockigt hår, innre glädjetjut, sena nätter fyllda av nedgången sol och samtal om allt som är fundamentalt, och människor som pratar mycket och för mycket och nästan helst hela tiden. Och vackra bilder, så klart, det är allra mest därför jag läser din blogg - dina bilder!

Anna sa...

Amanda - Hej, vad fint du skriver. Jag älskar också underliga filmer, och lockigt hår! Det är underbart.

Tack så himla mycket du. Dina bilder är hemskt fina, de med.

signe sa...

ja signe heter jag, bosatt i och utanför stockholm och på gotland. jag gör allt möjligt. läser mycket om allt och inget, slösar bort alldeles för mycket tid och pengar på louie louie, nördar (just nu 1940tals-mode, old fashioned underkläder), ritar skriver och fotograferar (väldigt väldigt amatörmässigt) latar mig i stockholms parker, klättrar omkring i gotlands ruiner och tappar bort saker.

jag är hemskt svag för allt med körsbärssmak, starkt kaffe, cuba libre, rosé, gamla övergivna hus, saker med ankare på, fina bibliotek, hemliga meddelanden, old school-tatueringar, stormnätter, för gamla män, plagg med hög midja och att cykla.

jag tycker så hemskt mycket om dina bilder - det är något med... jag vet inte, känslan? tonen?
och du verkar som en himla bra person.

Johanna sa...

Hej hej, Johanna heter jag, snart 20 år och nyss flyttat hemifrån till Göteborg. Jag är otroligt nördig på alla möjliga sätt och vis, allt ifrån böcker, musik, film, serier till olika hobbys. Jag fotograferar för min egen underhållning och tränar kampsport och leker med min lurviga hund och mina lika nördiga vänner och älskar för det mesta mitt liv. Din blogg läser jag för att jag gillar ditt sätt att skriva, dina bilder är underbara och jag älskar att få tips på ny bra musik och diverse annat som jag kan underhålla mig med. Tack :)

Anna sa...

Signe - Förutom att du har typ världens finaste namn skriver du helt underbart. Körsbärssmak, höga midjor, ankare och tatueringar. Det är bäst ju.

Visst är hela 1940:talet fantastiskt, rent stilmässigt och så?

Loui loui, där har jag också spenderat upp för mycket pengar på världens godaste kladdkaka.
Tusen tack, och verkligen detsamma. Urfin blogg har du. Den tänker jag fortsätta läsa.

Johanna - Åh, men du, det är ju jag som ska säga tack. Nördar är ju de mest spännande människorna. Och nästan alltid de trevligaste. Tack igen. (:

sofia sa...

Mitt namn är sofia - jag gillar att läsa bloggar och böcker (gärna 1800-tals klassiker), fika, att skriva, att ta långa promenader i skogen på kvällen, att titta på solnedgången och studera människor. Har även en förkärlek för kameror och fotografi, och älskar följdaktigen dina bilder. De är inspirerande!

karin sa...

hej jag heter karin. jag pluggar grafisk design och kommunikation i sundsvall och försöker kombinera det med något slags liv där uppe. egentligen kommer jag från linköping och det är där jag kommer vara mesta delen av sommaren. jag gillar sådant som får vardagen att bli till nåt extra. till exempel ett perfekt typsnittet, blandband, bra konst, välgjorda magasin, att dricka öl med de bästa människorna sena sommarkvällar på random uteservering, nya musikupptäckter, vardagsfeminism, när människor gör fina saker för varandra, att gå mitt i vägen på väg hem en sommarmorgon klockan fem och det är dis på fälten. och ja, sådant.
och förresten, vilken fotoskola är det du kommit in på?
du är sjukt duktig! säg till om du har lust att vara med på någon form av samarbete (foto+grafisk form eller så..). ha det fint.

Anders sa...

jag heter Anders, för rastlös för helheten, jag lever på fragment. jag bläddrar i böcker. jag blir hopplöst romantisk över reseskildringar, och planerar flytta i husvagn. en cykel ska jag också ha. och en käraste som äter upp alla jordgubbarna vi planterat före jag hinner smaka dem. fast det kommer senare, närmare slutet. först är det äventyren. och dokumentation.

Meet me in Montauk sa...

Fragment är det allra bästa. Det är allt man behöver.

Anna sa...

Vad fina alla är.

Sofia - 1800tals klassiker, fantastiskt. Tycker du om barnböckerna då också kanske, som Oliver Twist?

Tack så mycket. <3

Karin - Blandband, åh, länge sedan det var. Vardagsfeminism och dis = bäst. Frost är också fint.

Jag kommer skriva om skolan i ett eget inlägg tror jag. :) Då kan du läsa.

Tusen tack, och jag är jättepepp på ett samarbete! Har du några idéer eller så, vi kanske kan ta varandra mail?

Anders - Är det Anders som i Anders kanske? Fint att du läser.
Bilderböcker är det bästa, fotoböcker. Just nu läser jag bara korta noveller, det fungerar det med. Cyklar och jordgubbar. Det bästa med sommaren. Åh vad jag blev sugen på jordgubbar nu.

Moa sa...

hej anna. jag är moa, tjugoett årig göteborgare och har förföljt dina bilder sedan några år tillbaka när jag hittade dom på sockerdricka. jag är svag för vackra foton, allt med hello kitty, allt som har med kameror att göra, london, konserter och nostalgi. själv gillar jag mest att skriva, fota och lyssna på musik.

Sofia sa...

Oliver Twist har jag inte läst sedan många år, jag minns inte ens min uppfattning om den. Jag gillar romantiken, typ Brontë-systrarna, och nu läser jag a picture of dorian gray som är helt fantastisk i sin studie av mänskligheten.

Josefin sa...

Jag heter Josefin. Du kanske vet vem jag är. I alla fall så har vi gått förbi varandra några gånger. Knepiga små förorter. Jag är alltid för feg för att säga hej, dock. Jag är sådan. Egentligen är jag ganska social och framåt men sen har jag spärrar. Fast, det har väl alla.

När jag inte går i skolan (det gör jag snart inte längre. grundskolan i alla fall) så ägnar jag min tid åt läsning, musik, poesi (egen och andras) samt fotografi. Det är väl därför jag läser din blogg, dina fotografier.

Jag hittade dig på bilddagboken för 1½ år sedan kanske och fastnade direkt. Om du ville veta något sådant alltså. Du är duktig på det du gör.

C. sa...

fröken C, i själen lika mycket storstadstyp som landstyp. fascineras av balkonger och drömmer om en alldeles egen.

har ett hålslaget hjärta som jag fyller med allt möjligt tjafs om poesi, litteratur och innerliga förundringar.

skriver av mig ibland på bloggen. och är nog inte alls din trognaste läsare, inte ens i närheten men trillar in när jag söker något mysigt att se på.

Anna sa...

Moa - Hejdär. Jag vet minsann vem du är, kommer ihåg dig från sockerdricka. London vill jag också åka till.

Sofia - Läs den igen. Den är väldigt bra. Och angående A picture of Dorian Gray, ah, jag tänkte låna den imorgon.

Josefin - Jag har sett dig, men jag är också himla feg när det kommer till sådant. Nästa gång tänker jag säga hej.

Tusen tack, du ska veta att du är hemskt bra själv. Särskilt på att skriva.

C - Jag har precis skaffat en. Åh, älskar balkonger.

Jag tror inte jag har så många trogna läsare, men jag gillar alla som tittar in. hoho. Tack så mycket!

Pontus Ahlkvist sa...

Fantastiskt fina bilder.

Anna sa...

Pontus - Hemskt mycket tack. Dina är också fina.