2008-10-06

Böcker.


Bildlänk.

Ni är ju helt fantastiska! Tror aldrig jag fått så många fina tips tidigare. Skriver en lista så att även ni kan ta del av dem:

Tidsresenärens hustru - Audrey Niffenegger
Extremely loud and incredibly close - Jonathan Safran Foer
Glaskupan - Sylvia Plath
The virgin suicides - Jeffrey Eugenides
Jonathan Livingston Seagull - Richard Bach
Fyrväktaren - Jeanette Winterson
Dorian Grays Porträtt - Oscar Wilde
Passionspelet - Jonas Gardell
Vad gör jag här - Lukas Moodysson
Den store Gatsby - F. Scott Fitzgerald.
Redan då var räven jägare - Herta Müller
Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
Lille sparvel - Barbro Lindgren
Saknaden - Ulf Lundell

Tack så hemskt mycket!

7 kommentarer:

karin sa...

fick ett brev tillsammands med älskaren av marguerite duras. underbar!

L.B sa...

Hej Anna! Hittade hit från Sara och vilken otroligt fin blogg du har. Bilderna är riktigt inspirerande.. Men vad är det för fotoskola du har börjat - folkhögskola? Jag funderar iaf på att söka in till nån i vår, med inriktning på att skriva, tror att det skulle vara bra att ägna sig åt något som nästan bara är roligt i ett år.
H. Lorna

susanna sa...

Hej Annabanana!
Idag upptäckte jag att den ultimata känslan är att få höra att någon saknar en. Jag har för tillfället en liten sol i min mage som skiner, känns väldigt bra.
Och förutom det så är jag i stort behov av din adress! Jag har ett pang-paket(!) med ditt namn på redo att skickas iväg. Men vart? Sms:a eller maila.
Kram och kräm.

susanna sa...

P.S. "Låt den rätte komma in" är nog den bästa skräckromanen jag läst, nu låter det kanske som att jag är helt fascinerad av skräck och bara läser skräck, inte riktigt, men under årens lopp har det blivit lite skräckromaner här och där eftersom variation förnöjer, lite Khemiri, sen lite Ajvide Lindqvist, sen något nytt igen. Jag hoppas att filmen är lika spännande (brukar inte vara så, men ändå, man lever på hoppet). Jag och några "Låt den rätte komma in"-frälsta vänner hade tänkt gå på premiären.

Anna sa...

Karin - Duras är helt fantastisk! Du måste läsa Smärtan. Den är helt underbar.

Lorna - Men hej! Det var himla länge sedan. Vad kul att du hittade hit. :) Ja, eller typ, jag går fotoskolan i Gamleby och läser Gestaltande fotografi i ett år. Sjukt kul är det. Jag tycker verkligen att du borde läsa en kurs i ett år. Kanske biskopsarnö?

Susanna - Nej men, sjukt spännande. Aaah. Nu har du adressen! Jag vill höra vem som saknade dig, kan du inte ringa i veckan?
Jag vill också se den, faktiskt. Men först läsa boken. ey ey.

susanna sa...

JA! Sjukt spännande! Fast jag tror att du kan lista ut vem det handlar om. Om du inte lyckats klura ut det än så kan jag ringa imorgon :D

emelie sa...

Extremt högt och otroligt nära är himla bra, Glaskupan också. Sedan har jag inte läst flera av dem på din lista.