2009-06-10

Kollegieblock.


En dimmig natt i Luleå förra året.

* Stockholm är högljutt, regnigt och tomt och det enda som ryms här är vemod.
* Spotify - Går vidare
* Såg Markus Krunegård i förmiddags. Han rökte utanför ica på folkungagatan och såg lite fundersam ut.
* Inga pengar innebär en oplanerad sommar.
* Inga pengar innebär en alldeles för oplanerad sommar.

* "Lura mig nej nej, vad folk än säger"

4 kommentarer:

ida sa...

hej min anna!

tomheten efter skola är oundvilkligt. jag vet hur det känns, för jag känner det, även fast jag längtat efter det och velat dit. dock planerar jag att komma och hälsa på dig i stockholm och göra staden osäker. Samt att du ska komma hit och filma film. så så himla oplanerad är den inte. nätterna kan man ta på hösten lika gärna. eller i prag/berlin, nästa sommar.

<3/ida

Anna sa...

Hej min ida. Jag är inte så ledsen egentligen, det här inlägget blev himla sorgset. Jag är mest bara lite ... ja, tom. Precis som du skriver. Lite nostalgisk.

Åh ja, du måste komma hit. Och filmningen är jag faktiskt sjukt peppad på. Har tänkt på det nu under dagen. Ah, det kommer bli fint. Plus, ah, det här låter väl lite dumt när jag nu varit lite deppig, men jisses alltså, jag ska få åka till island!!! AAAAAH *lycklig*

susanna sa...

Åå, bilden från vår nattpromenad. Luleå saknar dig Anna.

Igår köpte jag pinnstolar och imorgon ska jag betala första hyran (med lånade pengar, buh). Jag kommer driva runt penninglös i sommar, men ganska lycklig ändå tror jag. Just det! Idag fick jag svar att jag kommit in på skolan, allmän linje med konstinriktning, en sak mindre att oroa sig över!

Jag kommer ju till Stockholm snart och då kan vi hänge oss åt gratisnöjen. Hellre fattiga tillsammans än rika och ensamma.
Ring någon dag om du vill (jag vet att jaag borde ringa men jag är så himla dålig på att använda telefonen, den ligger bara och skräpar någonstans, jag tror det är någon omedveten samhällsprotest. Mobil/Facebook/MSN vad är det?)
Kramkram!

Anna sa...

Susanna - Miss you!

Åh, grattis! Det är ju underbart. Då får du csn också. Perfekt.

Ja, hellre fattiga tillsammans. Vi får helt enkelt utnyttja alla parker som finns. Jag ringer någon dag snart. Nästan alldeles säkert nu i helgen.
Kramkram!