2009-08-19

Trassel.Jag saknar mitt hår. Eller mer en normal lugg. Funderar på att färga det brunt men vet inte alls. Åh. Ytligt trubbel.

8 kommentarer:

susanna sa...

1. Spara ut luggen!
2. Ha det snygg-kort ändå!
3. TONA det brunt! (intensivtoning, blir mjukare, finare färg och håret blir glansigt och fint, inte slitet som av ammoniak)

bea sa...

svårt! hår är svårt, men det är kul att ändra!

Anna sa...

Susanna -
1. lätt.
2. ok. jomenja. vill nog ändå ha kort. kul att en del folk faktiskt verkligen blir provocerade av det (!!)
3. SKA JAG VERKLIGEN?

bea - hur svårt som helst. :) men ja, väldigt roligt.

Josefin sa...

måste bara fråga;
provocerade av kort hår? vem? varför?

tycker du ska ha kort lugg, förresten.

Anna sa...

Josefin - Hm, jo, jag har blivit bemött på ett annorlunda sätt sedan jag klippte av det. Först tänkte jag inte på det, men ja. Eftersom jag kanske inte riktigt ser lika feminin ut längre så har jag bland annat fått frågan om jag är en kille och fått höra av en oerhört machokille att "jamen, det ser väl vem som helst att du inte tänder på mig, du har ju kort hår". Typ.

Plus lite mer. Det är galet. Trodde ärligt talat inte att det skulle bli så. Och därför vill jag nog ha kvar det kort.

:) Åh, men ok. Jag tror faktiskt att det blir så, även om jag nu måste (!) färga det, för att bevisa för mig själv att jag vågar.

Josefin sa...

Jo, det stämmer nog att man blir lite annorlunda bemött. Det märks hur fördomar finns i alla människor. Tredje dagen på gymnasiet, förra hösten, blev jag kallad flata. För att jag har kort hår.

Kort hår är det något av det bästa som finns (i alla fall bekvämaste). Synd att vissa tror att personen sitter så mycket i håret.

Anna sa...

Josefin - Ja, och inte för att det är fel liksom. Någonstans. Egentligen en ganska praktisk identitetssymbol, men det är lite synd att det alla tänker att det Måste vara så.

Åhja, absolut. (: Hår är sjukt viktigt egentligen, på ett väldigt ytligt och oviktigt sätt.

Trine B. Johansen sa...

Keep it short! I would cut my own the same way, if I had the courage! I absoulutly love the Jean Seberg / Edie Sedgwich LOOK! :-) <3