2008-06-09

6am morningside


Idag har jag fått två besked som båda gjorde att mina ben började skaka. En ganska oväntad reaktion, så brukar jag inte reagera när jag blir glad. Men nu blev jag onekligen oerhört glad. Annars har jag mest bara legat helt still och försökt bli frisk. Det har gått sådär. Plommonen har visserligen hjälpt till en aning.

ps. Det är så sjukt spännande när ni skriver om vilka ni är. Jag blir på riktigt helt överlycklig. Fint skriver ni också.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Åh, Anna!
Du måste berätta! Skriv ett mail på fejjan vetja!

Ps. Jag svarade aldrig på ditt "Vem är du-inlägg". Du vet vem jag är. Jag är Åsa och jag är svag för Kids in the hall, gurkor, bada i havet, åka båt och mest av allt dig.

Puss :*

Helena sa...

Men nu blir jag ju jättenyfiken på vad det är för slags besked!

PS: jag skrev inte heller om vem jag är, mest för att jag skrivit det så många gånger förr när alla helt plötsligt började fråga på sina bloggar, och för att jag tror att du vet ganska bra genom min blogg. Men om inte så kan jag berätta att jag är väldigt förtjust i att baka och laga mat som jag sedan bjuder till vänner, när den man älskar gör något oväntat och positivt, att se vilda djur gå över ängar och fält och att vara nära havet. Det värsta jag vet är icke-självvald ensamhet. brrr. DS!

Anna sa...

Åsa - Haha, du är helt klart den sötaste åsa som finns. <3

Gurkor och båtar alltså, det är så du, puss!

Helena - Ih, det handlar om skolor. Fast jag skriver säkerligen mer om det i framtiden.

ps. nej, genom din blogg vet jag vem du är. :)
Mat alltså. Kan vara det bästa som finns ibland. Och vilda djur. En giraff vore inte helt fel att se.